GO UP
Image Alt

Programok

Hogy minél változatosabb legyen a téli vakáció számos program várja vendégeinket napközben és az est folyamán is!
Hótalp túra!

Egyre nagyobb divatnak örvend a hótalptúra korhatár nélkül. Remek időtöltés a környező túraútvonalak bejárása hóval borított időszakban is. Nincs másra szükség mint egy jó hótaposóra aminek talpára csatolható fel a hótalp. Biztosan sok élménnyel gazdagodunk kipróbálása esetén!

Forralt boros este!

Hetente van lehetőség részt venni forralt boros esténken, ahol tábortűz / fáklya melege mellett forralt bort, meleg teát fogyasztunk és zenével forrósítjuk a hangulatot!

Az est fénypontja,

Ha szerencsénk van Gábor parázson járásának is szemtanúi lehetünk!! 🙂

Szánkózás!

Az est folyamán minden nap éjfélig kivilágított 3,4 km hosszú szánkópálya vár mindenkit, ami gyerekkori élményeinket eleveníti fel! Előre egyeztetett időpontokban PistenBully, azaz ratrak segítségével jutunk fel a pálya induló pontjára.

Korcsolya!

Weissensee 10km-re található, Európa legmagasabb természetes jégpályája ahol szinte egész januárban rangos versenyek kerülnek lebonyolításra. Legnagyobb érdeklődésnek a maraton versenyszám örvend, ahol a versenyzők 200km tesznek meg egyhuzamban!

Az előbbi távot nem is ajánlom, de mindenképpen érdemes pár órát a jégen eltölteni saját szórakozásra. A helyszínen van lehetőség korit bérelni, de persze jobb ha viszünk magunkkal. 🙂