GO UP
Image Alt

Síoktatás

Sí és Snowboard oktatás

Igény estén magyar nyelvű sí és snowboardoktatást biztosítunk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Lehetőség van gyermek síoktatásra már 4éves kortól (játékos havas foglalkozásokra), miközben a szülő gondtalanul élvezheti a hegyek varázsát és nyugalmát!

Fontos számunkra, hogy a programokon résztvevők mindig a számukra legmegfelelőbb oktatásban részesüljenek, alkalmazva a több mint 10 éves szakmai tapasztalatot. Büszkén elmondhatjuk, hogy 2001-től kezdődően, és egyben folyamatosan Ausztriában töltött síszezonok alakalmával több ezren tanultak meg, illetve tökéletesítették sítudásaikat kezeink alatt.

Támogatjuk a viselkedés zavaros, sérült gyermekek részvételét, akár terápia formájában is!

Oktatónk a magyarországi tagság mellett tagja a Österreichischer Skischulverband (ÖSSV) és Kärntner Skischulverband (KSSV) , ahol az ausztriai vizsgáit szerezte (Landes-Schneesportlehrer).

Árainkról kérjen egyedi tájékoztatót!

Sí / Snowboard felszerelés:

Abban az esetben ha már csak a sífelszerelés hiányzik az utazáshoz, akkor nyugodt lehet a helyszínen azt is megoldjuk!

Szállodáinkban lehetősége van Sí/snowboard felszerelés bérlésre, melyet mindig az aktuális igénynek, tudásszintnek megfelelően választunk ki a vendégeink számára.

Széles palettánk között megtalálhatók a 70cm-es gyermek carving lécektől kezdődően a tipikusan női ergonómia carving lécek, de nem esünk kétségbe a dinamikus síelést kedvelők igényeitől sem.

Sí / Snowboard felszerelés bérlés a helyszínen:

 

Diákok részére ingyenes

Sífelszerelés komplett: Carving síléc + sícipő + síbot           15€ / nap

Snowboard + Puha szett                                                       15€ / nap

Bukósisak                                                                                5€ / nap

Sífelszerelés bérlés:  Általános Szerződési Feltételek