GO UP
Image Alt

Sípályák

Weissbriach 1382 méter magas családi kis sípályája 2000m-re található a PanziótólJUFA HOTEL közvetlen szomszédságában, amely kifejezetten alkalmas családoknak síelésre, szánkózásra és sífutásra egyaránt. Megtalálhatók itt különböző húzóliftek, csákányos és tányéros, valamint a kezdők részére egy 50m hosszú varázsszőnyeg. Azok számára, akiknek a fenti családi sípálya túl nyugalmasnak bizonyul, lehetőségük van Karintia legnagyobb Nassfeld (110km pályarendszer) síparadicsomát célba venni, amely 15perc autóútra van a vendégháztól. Igény szerint a Vendégház ingyenes síbusza szállítja a vendégeket Nassfeldre és vissza. Lehetőség van a menetrend szerinti ingyenes síbuszt is igénybe venni, megálló 50m-re a Vendégháztól.

http://www.gitschtaler.at/ 

Nassfeldet Ausztria 10 legjobb síterepe között tartják számon, mert minden adott, ami egy tökéletes síeléshez szükséges: bőséges mennyiségű hó és rengeteg napsütés! A síterep nagysága – 110 km! -, a változatos nehézségű sípályák, a modern sífelvonók, a tökéletes hóbiztosság és az egész szezonban kitartó, átlagosan 8 méteres friss hóréteg nagyon meggyőző. Kiváló adottságainak és teljes körű szolgáltatásainak köszönhetően a vendégek “első osztályúnak” szavazták meg Nassfeldet egész Ausztriában. A különleges kedvezmények és szolgáltatások felejthetetlenné teszik a síelést!

A síterep Budapesttől csupán 560 km-re található, ahová végig autópályán juthatunk el. A régióban számos szállás várja a vendégeket, mind a sípálya közvetlen közelében, mind pedig a sípályától néhány kilométerre, ahova a rendszeresen közlekedő ingyenes síbusz néhány perc alatt elszállítja a vendégeket.
Nassfelden nem csak a síelés szerelmeseire gondolnak; a régióban számos szánkópálya, sífutó pálya és hótalpas túralehetőség várja a vendégeket, a Weissensee-nél (Európa legnagyobb természetes korcsolyapályáján) minden adott a tökéletes korcsolyázáshoz.

Nassfeld számokban:

110 km tökéletesen karbantartott sípálya minden nehézségi szinten, garantált hóbiztosság
28 modern sífelvonó – 5 kabinos sífelvonó, 4 hatüléses-, melyek közül az egyik fűtött, 4 négyüléses sífelvonó
Millennium-Express sífelvonó: Az Alpok leghosszabb kötélpályájú kényelmes sífelvonója, ami csupán 17 perc alatt feljuttatja utasait Tröpolachból a sípálya tetejére Kofelplatz Madritschere (2000 m magasságba) 6000 méter utat és 1309 méter szintkülönbséget megtéve. A hegyről, többek között a kedvelt Carnia nevű 7,6 km hosszú lesiklópályán csúszhatunk le a völgybe. A lesiklópálya alsó 2,2 km hosszú harmada minden szombat este éjszakai kivilágított sípályaként várja a vendégeket!
2 ingyenes szlalom versenypálya, videó felvétellel
Freeride területek, 1 funslope, időmérő pálya, BOBO gyerekklub
Síszerviz 8 euróért, ingyenes sítárolás
25 hütte és étterem

http://www.nassfeld.at