GO UP
Image Alt

Régió

Nassfeld régió Gitschtal

Weissbriach

Ez a kis falucska Budapesttől mindössze 570km-re Karintiában található, Hermagortól 10km-re Gitschtal völgyében, ami több mint 800m tengerszint felett várja az ide látogatókat. A hely érdekessége, hogy kis falu mérete ellenére rendelkezik saját családi kis sípályával ami teljes mértéken megfelelő lehet családok és kezdők ,újrakezdők részére egyaránt. A faluban nagyon kedvesek és barátságosak a helybéliek, akik érdeklődve hallgatják az ide érkező vendégek véleményét és mindig segítőkészen állnak rendelkezésre bármiről is legyen szó. A faluban megtalálható élelmiszerüzlet, idegenforgalmi iroda és egyéb szolgáltató üzletek. Az est folyamán hangulatosan kivilágított utcák és vendéglők várják a sétálni vágyókat, de nem szabad megfeledkezni a minden nap éjfélig kivilágított 3,4 km hosszú szánkópályáról sem, ami gyerekkori élményeinket eleveníti fel!

http://www.gitschtaler.at 

Nassfeld-Hermagor

A síterep Budapesttől csupán 560 km-re található, ahová végig autópályán juthatunk el. A régióban számos szállás várja a vendégeket, mind a sípálya közvetlen közelében, mind pedig a sípályától néhány kilométerre, ahova a rendszeresen közlekedő ingyenes síbusz néhány perc alatt elszállítja a vendégeket.

Nassfeldet Ausztria 10 legjobb síterepe között tartják számon, mert minden adott, ami egy tökéletes síeléshez szükséges: bőséges mennyiségű hó és rengeteg napsütés! A síterep nagysága – 110 km! -, a változatos nehézségű sípályák, a modern sífelvonók, a tökéletes hóbiztosság és az egész szezonban kitartó, átlagosan 8 méteres friss hóréteg nagyon meggyőző. Kiváló adottságainak és teljes körű szolgáltatásainak köszönhetően a vendégek “első osztályúnak” szavazták meg Nassfeldet egész Ausztriában.felejthetetlenné teszik a síelést!

http://www.sielok.hu/siterep/nassfeld/