Hotelandfun.hu
Weboldal alcíme

Rólunk

Kedves Látogató!

Azon szerencsés emberek közé tartozunk akiknek a munkája egyben a hobbija is. Ebből adódóan környezetünkben mindig garantált a jókedv, precízség, megbízhatóság! Fő tevékenységeink: sport oktatás, szabadidő képzés, vendéglátás, hotelüzemeltetés.

Több mint 15  Ausztriában eltöltött évnek köszönhetően kellő helyismerettel, nyelvismerettel, kiemelkedő kapcsolattal rendelkezünk mint Szállásadók a Sípálya üzemeltetők, illetve a Síiskolák körében, ahol mindig közös cél vezérel minket! Elégedetten távozó és újra visszatérő vendégek maximális kiszolgálása, Családias körülmények között, ahol minden ügyintézés egy helyen történik!

Eredményességünk legnagyobb bizonyítéka az évről évre visszajáró Családok, Iskolák elismerő visszajelzése, amely mindig új motivációt ad a jövő évre tekintve.

Többségében saját üzemeltetésű Szállásainkat, Szolgáltatásainkat, Táborainkat azoknak a Családoknak, iskoláknak ajánljuk akik szeretnék, hogy kiváló minőségű szállodai szolgáltatás mellé maximális hozzáértés és biztonság társuljon. Mindez magyar nyelven!

Miért is...?

*Pályaszállás
*Karintia legnagyobb pályarendszere a közelben
*Több sípályára érvényes síbérlet
*Ingyenes kísérő helyek
*Carving sífelszerelés
*Sí/Snowboard oktatás
*Valóban ausztriai minőség
*Ingyenes síbusz
*Ingyenes 9 személyes Shuttle busz
* Csoportszervezőknek Ingyenes besíző/felkészítő tábor

*Magyar nyelvű asszisztencia
*.....mert "Mi" vagyunk ott személyesen!!

                                                                          

Stefanics Gergő   
                     és  a Hotel and Fun Csapata

"Hálás köszönet mindenért, ellátásért, szállásért és nem utolsó sorban a kicsi fiammal való foglalkozásért. Most már nem csak a szörf hanem a síelés szerelmesei is lettünk! Amint tudunk újból megyünk!!!  "

                                                      Zsombor anyu