GO UP
Image Alt

Síoktatás

Tanulj velünk síelni!

Sí és Snowboard oktatás

Igény estén magyar nyelvű sí és snowboardoktatást biztosítunk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Lehetőség van gyermek síoktatásra már 4éves kortól (játékos havas foglalkozásokra), miközben a szülő gondtalanul élvezheti a hegyek varázsát és nyugalmát!

Fontos számunkra, hogy a programokon résztvevők mindig a számukra legmegfelelőbb oktatásban részesüljenek, alkalmazva a több mint 10 éves szakmai tapasztalatot. Büszkén elmondhatjuk, hogy 2001-től kezdődően, és egyben folyamatosan Ausztriában töltött síszezonok alakalmával több ezren tanultak meg, illetve tökéletesítették sítudásaikat kezeink alatt.

Támogatjuk a viselkedés zavaros, sérült gyermekek részvételét, akár terápia formájában is!!!

Oktatónk a magyarországi tagság mellett tagja a Österreichischer Skischulverband (ÖSSV) és Kärntner Skischulverband (KSSV) , ahol az ausztriai vizsgáit szerezte (Landes-Schneesportlehrer), ennek köszönhetően az oktatás magyar-német-angol és olasz nyelven is igénybe vehető.

Árainkról kérjen egyedi tájékoztatót!

Sí / Snowboard felszerelés:

Abban az esetben ha már csak a sífelszerelés hiányzik az utazáshoz, akkor nyugodt lehet a helyszínen azt is megoldjuk!

Szállodáinkban lehetősége van Sí/snowboard felszerelés bérlésre, melyet mindig az aktuális igénynek, tudásszintnek megfelelően választunk ki a vendégeink számára.

Széles palettánk között megtalálhatók a 70cm-es gyermek carving lécektől kezdődően a tipikusan női ergonómia carving lécek, de nem esünk kétségbe a dinamikus síelést kedvelők igényeitől sem.

Sí / Snowboard felszerelés bérlés a helyszínen:

Sífelszerelés komplett: Carving síléc + sícipö + síbot           10€ / nap

Snowboard + Puha szett                                                        10€ / nap

Bukósisak                                                                                 5€ / nap